Monday, June 22, 2015

Смартфон UMI Hammer - един почти неразрушим телефон



Представяме ви новият UMI Hammer,  първият телефон да бъде пуснат на пазара от компанията UMI след хиторият им UMI Zero. UMI Hammer , както подсказва и името , e телефон с дизайн, създаден да бъде здрав и неразрушим . Според спецификациите телефонът има двойна  защита на дисплея на Corning Gorilla Glass и много здрав метален корпус. позволяващ на телефона да издържи на много удари преди да се счупи .

За такъв евтин и бюджетен телефон, UMI Hammer има трайността на повечето скъпи "корави" телефони . Ако имате телефона , най-вероятно няма да имате нужда от друга външна защита . По принцип, телефонът изглежда като всеки средностатистически телефон, който излеза тази година , плюс задния капак се сваля и няма водна защита за отворите. Поради това, никой не трябва да се опитва да го тества във вода.

Много способно устройство ... Под капака смартфонът предлага най-новия 64 битов MT6732 четири ядрен процесор, 2 GB RAM и 8 GB вътрешна памет (разширяема с помощта на SD карта). Дисплеят е HD 1280x720px и телефонът работи на Android 4.4 KitKat. Тези характеристики са доста добри за бюджетно устройство от този ценови клас, и по този начин, телефонът има с какво да ни впечатли.

Производителността е много добра и достатъчна за всеки потребител.

Откъм свързаността, телефонът поддържа режим Dual SIM и 4G LTE (FDD-LTE). Други възможности за свързване, като например Bluetooth, WiFi също са на разположение и функционират добре. GPS модула също е добър и успява да се свърже със сателитите лесно.

Вътре има и 2250mAh батерия, каято е сменяема, което е много добре. При нормално ползване, телефонът ще бъде в състояние да издържи до ден, ден и половина с едно зареждане.

Освен това, на гърба на UMI Hammer е 13-мегапикселов сензор на камерата, която прави доста добри снимки при подходяща светлина.

The UMI Hammer е здрав, издръжлив и може да поеме доста удари UMI Hammer е и доста атрактивен бюджетен смартфон. Устройството има 4G поддръжка и модерен 64-битов процесор. Това са най-силните страни на телефона - всичко за 320 лв. Смартфонът е идеален за тези, които търсят телефон който да ползват навсякъде без притеснение(с изключение на вода), и никога не трябваше да се тревожат дали няма да се счупи.

Спецификации:
  • 5.0 инчов IPS FHD капацитативен екран, 1280*720 пиксела
  • MTK6732, Quad-Core, 1.5GHz 64 битов процесор
  • ARM Mali-T760 MP2,500MHz
  • Android 4.4 OS,
  • 2GB RAM +16GB ROM
  • Две камери:3,2 MP предна камера и 13.0MP задна камера с двойна светкавица
  • Две SIM карти в режим на изчакване
  • Мрежи: 2G: 850/900/1800/1900 3G: WCDMA 900/1900/2100; 4G: FDD LTE: 800/1800/2600MHz
Смартфонът UMI Hammer може да разгледате и закупите от SmartphonesBG.com





No comments:

Post a Comment